NAŠE PRODUKTY SÚ LEN PRE DOSPELÝCH
Obsah tejto webstránky je vhodný len osobám starším ako 18 rokov. Pre pokračovanie je potrebné potvrdiť váš vek.

A cégről

A Gas Familia, s. r. o.  társaságot 1994-ben alapították a Magas-Tátra alatti térségben, a középkorból származó városban – Ólublón, ahol ismert a szeszfőzés gazdag hagyománya. A Magas-Tátrából származó víz egyike Európa legtisztább vizeinek. A szepességi régió, melyhez Ólubló városa is tartozik, gazdag természetes forrásokban és gyógynövényekben. Ökológiai szempontból az egyik legtisztább régió. Sokéves működése során a társaság a második legnagyobb lett Szlovákiában a szeszes italok gyártásával foglalkozó cégek között. A mai korszerű Gas Familia, s. r. o.  társaság a szeszes italok széles választékát állítja elő. A társaság termékeinek kiváló minőségét minden évben többféle díjjal és aranyéremmel ismerik el világszerte. Jelenleg termékeinket a világ 25 országába szállítjuk. Társaságunk együttműködve a következő cégekkel: BGV – etilalkohol előállítására szolgáló gyártósor, Nestville Distillery – a whisky gyártója, Gurlex, s. r. o. – a szomszédos országokat ellátó disztribúciós társaság, 1. DAY s. r. o. – nagykereskedelem és szeszes italokat forgalmazó üzlethálózat (csaknem 60 üzlet) országszerte, erős játékosnak számít mind a hazai, mind a nemzetközi piacokon. Legnagyobb ügyfeleink közé tartoznak a következők:

Heineken, TESCO, METRO, Kaufland, BILLA, Dona, FRESH, ZPN, CBA, LIDL, COOP Jednota, Sama, Terno, Noba 

A BGV cég 2001-ben jött létre, fő tevékenysége az etilalkohol előállítása – azaz a gabonából történő szeszgyártás a korszerű, nagyteljesítményű szeszfőzdében. A szeszfőzde tevékenysége a párlatok és szeszes italok előállításának az észak-szepességi régióban kialakult gazdag hagyományára épül. A fermentáció magas színvonala és a desztilláló-rektifikáló berendezés csúcstechnológiája, valamint a minőség precíz ellenőrzése és az alkalmazottak magas szintű szakképzettsége garantálja ezen legjobb minőségű szesz stabil színvonalon történő előállítását. Vevőkörünk stabil portfólióját az Európa-szerte működő ismert likőrgyárak, gyógyszeripari és élelmiszeripari cégek, autókozmetikumok, csomagoló fóliák gyártói és sok más iparvállalat alkotja.

Nestville Destillery A Nestville Distillery társaság tevékenysége Észak-Szepesség régi szeszfőzési hagyományaira épül, aminek három évszázadáról történelmi dokumentumok tanúskodnak. A társaság úgy határozott, hogy ezt az egyedülálló hagyományt felújítja, s olyan szeszes italokat fog előállítani, melyek leginkább az adott régió hagyományaira, történelmére és az ott élő emberek ügyességére fognak emlékeztetni. A legkorszerűbb szeszfőzdén és új likőrgyáron kívül a Nestville Distillery társaság Gnézda (Hniezdné - Nestville) községben egy kiállítást is létrehozott a szeszfőzés, valamint a hozzá kapcsolódó mesterségek történelméről és jelenéről Észak-Szepességben. A kiállítás látogatói érdekes és attraktív formában kapnak áttekintést a szeszfőzés múltjáról és jelenéről. A Nestville Open Day - nyári fesztivál minden évben 15 000-nél is több látogatót vonz a községbe.

Gurlex, s. r. o. A Gurlex céget korlátolt felelősségű társaságként alapították mint a szeszes italok kizárólagos forgalmazóját. A cég a kezdetekkor, 1994-ben Ólubló történelmi városközpontja közelében levő kis helyiségekben működött. Az idők során cégünk következetes átszervezésen ment át nemcsak szervezeti felépítését, hanem tőkestruktúráját illetően is, aminek eredménye a magas színvonalú menedzsment, a legkorszerűbb technológiai felszereltség, valamint az erős és stabil piaci pozíció. A cég folyamatosan alkalmazkodik a piac és a fogyasztók követelményeihez és szükségleteihez, jelenleg a legkiválóbb minőséget kínálja a párlatok, szeszes italok és ínyencségek terén, a hazai és külföldi piacokon egyaránt. Aktivitásai  keretében cégünk az etikai szabályok szerint jár el, a felelős szeszesital-fogyasztást tartva szem előtt, az érintett országok törvényeinek megfelelően. A társaság portfóliója a szeszes italok terén kínált legkiválóbb minőségű termékeket foglalja magában.

1.DAY A 1.DAY s. r. o. társaság egyike Szlovákia legnagyobb gazdasági társaságainak, mely 2009-es létrejöttétől kezdve arra törekszik, hogy ügyfelei szükségleteit árban elérhető áruk bő választékával elégítse ki, maximális komfortot biztosítva eközben a vásárlás és a szaktanácsadás terén. Jelenleg több mint 60, szeszes italokat árusító üzlettel rendelkezik.

AGRO HNIEZDNE Az AGRO Hniezdne s. r. o. társaságot 1994-ben alapították, és jelenleg 1000 ha mezőgazdasági földterületen üzemeltetik, ahol az etilalkohol egész előállítási ciklusának fenntartásához szükséges gabonafélék különböző fajtáit termesztik.

 • 1.png
 • 1_1.png
 • 3.png
 • 4.png
 • 5.png
 • 6.png
 • 7.png
 • 8.png
 • 9.png
 • 10.png
 • 11.png
 • 12.png

Aktuality

Video spot